Tel.:
China tribune omhoog plastic zakken fabrikant
Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

Hier Beste Oplossing voor Uw Zak het Maken.

Thuis

Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

Van Longsheng Plastic Zakken & Producten (Shenzhen) Fabriek

is gespecialiseerd in ontwerp, druk, het lamineren, het maken en marketing van diverse soorten plastic verpakkende zakken, zoals samengestelde filmbroodjes, OPP-zakken, zelf-verzegelde zakken, speciaal-gevormde zakken, vacuümzakken, de zakken van de tribuneritssluiting, aluminiumfoliezakken, voedselzakken, giftzakken en kosmetische zakken, enz. Onze plastic zakken worden uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden met goede reputatie.


Opgericht in Shenzhen in 2002, naast Hong Kong, met een gebied van meer dan 10.000 vierkante meters, heeft ons bedrijf een volledige reeks van geavanceerd materiaal, zoals van het tien-kleur machines van de de plaat de zelf-autodruk hoge snelheidskoper, lamineringsmachines, die machines scheuren, etc. zak-makend machines.
Wij hebben 120 professionele werknemers, met 10 in het R&D-team en 30 in het team van de verkoopelite. Wij kunnen aan de behoeften van diverse klanten voldoen. Elke dagoutput is tot drie miljoen zakken om het probleem van productlevering op tijd op te lossen. Ons bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000. De gehele productieprocessen van grondstof het kopen aan afgewerkt productinspectie zijn onder strikte kwaliteitscontrole. Alle producten voldoen aan FDA, RoHS en SGS Internationale normen.

 

De hoogste kwaliteit, de beste prijs en de snelle levering zijn ons commercieel beleid. Wij zullen unieke verpakkingsoplossingen om de getaxeerde strategische partner van onze klanten verstrekken te worden.
Welkom om onze fabriek te bezoeken, pls orde met ons nu, om goede waarde voor het geld ertoe te brengen om uw zaken snel uit te breiden.

 

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : LS

Aantal werknemers : 105~120

Jaarlijkse omzet : 4500000-5500000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

 

 

Onze plastic zak die van Longsheng fabriek maken wordt gevestigd in 2002, door de ontwikkeling van 14 jaar, onze fabriek van een kleine workshop met 1000 vierkante meters in 2002 tot één van de grootste zak die workshop met meer dan 15000 vierkante meters in het jaar van 2016 maken. Wij hebben vier printers, twee lamineerders, meer dan 30 zaksnijmachines en relatieve kwaliteit het testen machines. Wij kunnen de klanten van betere kwaliteit en goedkopere prijs in de kortste mogelijke tijd voorzien dan andere leveranciers. 

 

bedrijfsdiensten

longsheng is het bedrijf specialied in het maken en de verkoop van allerlei plastic zakken zoals oppzakken, pe zakken, matrijs sneed etc. plasit zakken, tribune op zakken, ritssluitingszakken. 
 
Onze Voordeeldiensten
 
1, hebben wij onze eigen koperplaten makend fabriek. zo kunnen wij u hoogte geven - de kwaliteit verkopert het maken.
2, hebben wij onze eigen zakontwerper, zodat kunnen wij helpen vanaf uw specifieke ideeën ontwerpen.
3, hebben wij sommige professionele kwaliteits testende technici van grondstof aan gebeëindigde zakken.
4, hebben wij sommige grote workshops voor massaproduktie om de zakken te maken snel maken. 
 
Technische ondersteuning
 
1, één of andere geavanceerde zak die machines zoals printers, lamineerders en zaksnijmachines maken, enz.
2, elk van onze arbeiders hebben de zak van vele jaren makend ervaring voor internationale norm.
 
Na de Verkoopdiensten
 
1, als u onze zakkenunquality vindt, kunnen wij voor u opnieuw voor vrij op uw volgende orde maken.
2, onze verkoopmensen kunnen één of andere hulp van u regelmatig voorzien voor het duwen van uw verkoop op uw eind.
 
De vervoersdiensten
 
wij hebben wat beroemd vrachtbedrijf lange tijd samenwerken om u snelle en veilige levering te geven. 

 

 

 

Bedrijfteam

 

Ons verkoopteam van 12 leiders bespreekt aandachtig de beste oplossing aan de problemen van de klant. wij hebben kwaliteitscontroleafdeling van grondstof aan gebeëindigde zak die en het verschepen het volgen status maken. wij hebben ook sommige gevorderde technici voor druk, laminering en zakknipsel. wanneer het krijgen van een orde, moet al relatieve zak die afdelingsleiders maken een vergadering hebben om goede makende manier voor klanten te vinden. wij moeten verzekeren elk van onze klanten met onze plastic zakken tevreden zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory
Dunbei Industriezone, Dalang-Zuidenweg, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen, China.
Tel.:86--755-28077366
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Stand Up Plastic Bags Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 standupplasticbags.com. All Rights Reserved.