Tel.:
China tribune omhoog plastic zakken fabrikant
Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

Hier Beste Oplossing voor Uw Zak het Maken.

Thuis Productenaluminiumfolietribune op zak

De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op

De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op

    • Plastic Ziplock Mylar Food Storage Bags , Stand Up Resealable Pouches
    • Plastic Ziplock Mylar Food Storage Bags , Stand Up Resealable Pouches
    • Plastic Ziplock Mylar Food Storage Bags , Stand Up Resealable Pouches
    • Plastic Ziplock Mylar Food Storage Bags , Stand Up Resealable Pouches
  • Plastic Ziplock Mylar Food Storage Bags , Stand Up Resealable Pouches

    Productdetails:

    Plaats van herkomst: Shenzhen in China
    Merknaam: LS
    Certificering: SGS,FDA
    Modelnummer: LSAl112209

    Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

    Min. bestelaantal: Verhandelbaar
    Prijs: Negotiate
    Verpakking Details: pe binnenzak en stardard de uitvoerkarton
    Levertijd: 5--12 dagen
    Betalingscondities: T/T, Paypal, Westurn-Unie
    Levering vermogen: 1000 000 PCs één maand
    Contact nu
    Gedetailleerde productomschrijving
    Materiaal: OPP/PET/AL/PE/CPP enz. kleur: druk om het even welke kleur voor u
    Maat: Op maat Dikte: Op maat
    Zaktype: vlak of tribune omhoog Monster: Beschikbaar
    Functie: verpakkingsvoedsel Functie: tribune omhoog en ritssluiting

    Plastic Tribune op van de de Ritssluitingszak van de Zakaluminiumfolie Zak van het de Ritssluitingsvoedsel Resealable
     
    Specificaties
    Plastic Tribune op van de de Ritssluitingszak van de Zakaluminiumfolie Zak van het de Ritssluitingsvoedsel Resealable

    Productdetails
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    1. Eigenschap:
     
     
     

    1)Gemakkelijk te openen, is het de hoogste rangdruk.
    2) Uitstekende vochtigheid barrière en vernietigen, goed om lekkage te verhinderen.
    3)Modieus ontwerp, milieuvriendelijke hoge materialen, - kwaliteit,
    de aardige dienst en concurrerende prijs, snel levering.

    2. Materiaal:
     
     
     
     
     
     
     

    2 de lagen lamineerden materialen:
    BOPP/CPP of PE (Transparante) PET/CPP of (Transparant) PE
    Matte BOPP /PE of CPP (Ondoorzichtige) BOPP of PE /VMCPP (Metalized)
    NY/PE (Sterk pakket)
    3 lagen:
    Van HUISDIEREN/AL/PE (folie) PET/VMPET/PE (Metalized)
    BOPP/AL/PE (folie) PET/AL/CPP (folie)
    BOPP/PET/PE of CPP (Transparante) NY/VMPET/PE (Metalized)

    Gebruik
     
     

    Snack, melkpoeder, drankpoeder, noten, droog voedsel, gedroogd fruit, zaden, koffie, koffieboon
    suiker, kruid, brood, thee, kruiden, tarwe, graangewassen, tabak, waspoeder,
    zout, bloem, voedsel voor huisdieren, suikergoed, rijst, banketbakkerijen enz.
    volumekan worden aangepast
    Doe vorm in zakkenGelieve te vinden het volgende blad van de zakvorm
    3. DrukTot 12colors
    4. Het eindigenMat effect, shinning effect of het matt&shinning combinerend effect.
    5. Logo&Design:Het aanpassen
    6. Toebehoren:Ritssluiting
    7. Verpakking:50-100pcs in een bundel, 20bundle in een polybag golf de uitvoerkarton
    8: PalletHang van nodig klant af.

    Koop informatie
     
     
     
     

    9.Minimum orde:5000pcs-50000pcs
    10. Steekproeftijd15 werkdagen.
    12. Levertijd15-25 dagen na bevestigde de orde, en baseerde op QTY
    11. BetalingAlgemeen neem T/T.other-betalingen ook kan worden besproken.
    12. Eenheidsprijs

    FOB- Shenzhen, guangzhou van de provincie van Guangdong,
    (kan ook CIF Bestemming of de huis-aan-huisdienst)

     
     
    ruik de zak van de het aluminiumfolie van de bewijsritssluiting
     
    1. Materiaal: Gelamineerd Materiaal
    2. Gebruik: Zij zijn wijd gebruikt in voedsel, sausen, noedels, soepen, enz.
    3. Druk: tot 10 kleuren volgens uw ontwerpdossier. Wanneer u om op de zak van plan bent te drukken, zou u me uw ontwerp in AL of PDF-dossier moeten verzenden.
    4. Stijl: ritssluiting
    5. levertijd: Binnen 15days, als dringend, kan een aanpassing maken
     
    6. Nota's
    Wij kunnen uw bedrijfembleem op de zakken drukken
    U maakt ook ETIKET met uw embleem.
    Wij verstrekken Aangepast Ontwerp
    Resonable en concurrerende prijs
     
    7. Grootte en ontwerp
    U kunt uw eigen grootte en ontwerp hebben, en het ontwerp verzenden door AI of PDF
    Wij zijn gelukkig om aan uw vereiste te voldoen
     
    Q1: Wat is uw assortiment?
    ANS: 1, ESD de productie van het Verpakkingsmateriaal en het aangepaste maken
    2, Werkplaatsenmateriaal en Kantoormeubilair
    3, SMT-Opslagrek, karretje, doos voor elektronikacomponenten
    4, Lichaamsesd veiligheidsbescherming: zoals esd kledingstuk, esd schoenen, esd handschoenen, esd polsriem, esd sokken, fingercot enz.
    5. Testende Hulpmiddelen
    6. Zuiverende Schone ruimteproducten
     
    Q2: Bent u een fabrikant?
    ANS: Ja, zijn wij in het ontwerpen van en het verstrekken van goede ESD oplossing voor klanten geweest. Onze fabrieksproductie is allen naleeft aan de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9000.
     
    Q3: Welke inlichtingen zouden wij als wij een citaat moeten verstrekken willen?
    ANS: a. voor verpakkingszakken:
    Ø welk type van verpakking u in zakken doet wil, neem onze catalogus als verwijzing.
    Ø dikte van zakø Buitengrootte, Binnengrootte van zak
    Ø de vooruitzichtenvorm van zak, als beeld of tekening hebben dat beter zouden kunnen zijn.
    b.for verschroei verpakkend dienblad
    Ø het materiaal dat u hebt willen om blaardienblad maken
    Ø dikte van materiaal
    Ø de tekening van blaardienblad
    Als u geen tekening hebt, te bieden gelieve de tekening van uw product, grootte aan, ontwerp een vorm van blaardienblad voor u
    Ø Qty u wil c.for golfdoos
    Ø details het trekken van golfdoos
    Ø als geen tekening, het duidelijke beeld van uw huidige golfdoos
    Ø dikte van golfblad
    Ø buitengrootte, binnengrootte van golfdoos
    Ø met om het even welke toebehoren, gelieve te vertellen vooraf ons
    Ø Max. lading die u hebt willen om zetten
    Q4: Hoe lang u kon steekproeven voorbereiden?
    ANS: Normaal 3days als wij de steekproef ter beschikking hebben. Indien aangepaste één, over een week rond.
    Q5: Hoe ongeveer de productie van de partijorde?
    ANS: normaal 3-15days of zo
    Q6: Inspecteert u geëindigd - producten?
    ANS: Ja die, zullen wij inspectie volgens ISO 9000 doen standaard en door ons QC personeel wordt beslist.
    Q7: Hoe verscheept u de goederen?
     
    ANS: door overzees, door de lucht, door koerier (UPS, DHL, Fedex, TNT enz.)
    Q8: Welk voordeel hebt u?
    ANS: 1. Wij hebben professionele ingenieur om u te steunen goede oplossing voor uw producten en ontwerp en de tekening te trekken voor uw het controleren. 2. Het verwante verantwoordelijke team om al uw vragen te beantwoorden en proces voor u op te volgen en werkt op tijd bij
    3 strikt en standaardproces contl volgens Kwaliteitsbeheersysteem.

    • Documentensteun op producten, hebben wij sterk technisch gegevensblad om onze producten te steunen, die u konden gemakkelijker maken om onze producten te kennen

     
     
     onze aardige tribune die omhoog aluminiumfolie plastic zakken verpakken als volgt:
     
     
    De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op  De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op
     
    aluminiumfoliezak met ritssluiting voor kosmetische borstel verpakking 
     
     
     
    De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op   De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op
     
    de zo glanzende zak van de aluminiumfolieritssluiting voor de verpakking van kosmetische borstel
     
     
    De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op   De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op
     
    tribune op de zak van de aluminiumfoliezak met ritssluiting op bovenkant
     
     
    als volgt makend gedetailleerd proces: 
     
     
     
    De plastic Zakken van de het Voedselopslag van Ritssluitingsmylar, staan Resealable Zakken op
     
     
     
     
     
     

    Contactgegevens
    Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory

    Contactpersoon: Alisa

    Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

    Shenzhen Longsheng Plastic Bags & Products Factory
    Dunbei Industriezone, Dalang-Zuidenweg, het Nieuwe District van Longhua, Shenzhen, China.
    Tel.:86--755-28077366
    Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Stand Up Plastic Bags Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 standupplasticbags.com. All Rights Reserved.